Prikaži sve 5 rezultate

90x200
90x200

Pitanja i odgovori

Naše madrace možete isprobati u Nostro salonu u Sarajevu na adresi: Skenderija 12 ili u Tešnju u Tržnom centru Mepromex. Na ovim lokacijama dostupni su vam svi modeli naših madraca. Također možete se osloniti i na naš web shop.

Naši madraci odgovaraju svima, jer u samoj proizvodnji ništa nismo prepustili slučaju. Testirali smo ih sa različitim opterećenjima i pri svakom pokušaju naši madraci su izdržali test. Nisu se savijali ili popuštali u sredini, već su razvnomjerno rasporedili težinu po cijeloj površini. Tako da smo sigurni da su Oblak madraci pogodni za sve, a osim toga ponudili smo nekoliko modela koji će ispuniti vaše različite zahtjeve.

Rok isporuke naših madraca je 14 dana od dana narudžbe.

Probni period od 180 dana počinje da se računa od dana kada primite madrac kod kuće. Označite datum u svom kalendaru i uživajte u bezbrižnom snu. Ostavite madrac da se prilagodi najmanje 45 dana prije nego što donesete odluku. Materijalima je potrebno neko vrijeme da se prilagode vašem tijelu i navikama spavanja. Vašem tijelu je također potrebno neko vrijeme da se navikne na novi madrac.